T +31 (0)342 – 426 000

Wij zijn op zoek naar een ervaren

 

LIFTMONTEUR

 

voor de afdeling service van Axess B.V. te Zaandam. Onderdeel van de Value8 Tech Group.

 

Axess produceert in eigen huis moderne liftinstallaties; goederenliften, platformliften en personenliften. Daarnaast verzorgt Axess de montage, het onderhoud van de liftinstallaties en bieden we een storingsdienst. Axess heeft vakmensen in dienst en de installaties voldoen aan de Europese en de Machinerichtlijnen. We hebben kwaliteit en de wensen van onze klanten hoog in het vaandel staan. We bedienen ook de internationale markt.

 

Jouw uitdaging
Je gaat zelfstandig op pad en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan onze liften. Indien nodig ben je ook in staat om de klant van advies te voorzien over preventief onderhoud en het eventueel vervangen van onderdelen. Uiteraard word je voorzien van het juiste gereedschap en krijg je een bedrijfsauto ter beschikking.

 

Onze verwachtingen
Wij zoeken iemand met een elektrotechnisch opleiding en ervaring met het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen aan spindelliften.  Deze ervaring is een vereiste voor deze functie.

 

Je hebt een rijbewijs B(E), en een VCA diploma. Je kunt zelfstandig werken, bent klantgericht, collegiaal en flexibel. Storingsdienst ’s avonds en/of in het weekend is onderdeel van de functie; daar zal je eens in de zoveel weken voor ingeroosterd worden. Bij voorkeur wonend in het zuiden van Nederland.

 

Wij bieden
Een functie binnen een informele organisatie die sterk in ontwikkeling is, waarin je een uitgelezen kans krijgt om bij te dragen aan het succes van de organisatie en je eigen succes. Wij waarderen initiatief . En er zijn mogelijkheden om binnen de Value8 Tech Group je verder te ontwikkelen qua inzetbaarheid.

 

De pensioen- en cao-regeling van de Metalektro is van toepassing. Bij de functie horen een auto, een telefoon van de zaak en een tablet.  Je werkgebied is heel Nederland. Je vertrekt vaak vanuit huis, soms vanuit onze locatie in Zaandam. Voor deze functie ligt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst klaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

De organisatie
Axess B.V is onderdeel van de Value8 Tech Group; een bundeling van op dit moment vier bedrijven binnen de investeringsportefeuille van Value8.

Daarnaast zijn GNS Brinkman B.V., AquaServa Nederland B.V. en de Biobeheer Groep onderdeel van de Value8 Tech Group. GNS Brinkman is specialist op het gebied van bedrijfsroldeuren, rolluiken en rol- en schaarhekken. AquaServa biedt integrale gebouwveiligheid op gebied van elektra-, drinkwater-, gas-, lucht- en brandveiligheidsinstallaties. Biobeheer is een totaalleverancier op het gebied van waterveiligheid en binnenmilieu-onderzoek. De groep bestaat uit ongeveer 130 medewerkers.

 

Je kunt je motivatie en CV sturen naar:  a.buitenhuis@axessliften.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.